fbpx
Search

Proleasing Motors aniverseaza 15 ani de activitate pe piata

14 Aprilie 2016: Proleasing Motors, dealer si service autorizat pentru marcile FORD, BMW si MINI, aniverseaza anul acesta 15 ani de activitate, printr-o serie de evenimente desfasurate la showroom-urile din Ploiesti, in perioada 15-19 aprilie 2016. Evenimentele sunt deschise publicului larg, invitat sa descopere povestea si istoria Proleasing Motors intr-un mod cat mai inedit.

 

In cadrul evenimentelelor, vizitatorii vor avea ocazia de a participa la o expozitie aniversara cu totul speciala: imagini din istoria companiei si modele Ford si BMW care au facut istorie in ultimii 15 ani vor fi prezentate chiar de membrii echipei. Se vor putea viziona si filme de colectie BMW si Ford in sala de cinema amenajata in showroom. In plus, organizatorii au pregatit pentru participanti o expozitie tech cu produse hardware si software care include marci precum Apple, Vector Watch, Canon, Microsoft sau HTC, dar si un proiect de tehnologie realizat de liceeni ploiesteni – o imprimanta 3D construita cu resurse proprii.

 

O parte din evenimentele aniversare vor fi incluse in programul ”Saptamana Altfel”, un program de activitati extrascolare destinat elevilor. Acestia vor putea sa viziteze expozitiile si sa raspunda unor provocari creative, la finalul carora vor avea ocazia sa castige premii oferite de catre organizator si partenerii implicati in eveniment.

 

Dupa ce a debutat cu proiectii speciale in Bucuresti, documentarul “No Limits” este prezentat in premiera, la Ploiesti. Protagonistul povesti este Alessandro Zanardi, un pilot cu palmares redutabil, cu experienta in Formula 1 si campion IndyCar (CART), eroul unei reveniri fara precedent in sporturile cu motor dupa accidentul din 2001 in urma caruia si-a pierdut ambele picioare. Zanardi a reusit, dupa revenire, sa castige curse in Campionatul Mondial de Turisme (FIA WTCC) si apoi titluri mondiale si medalii de aur pentru handbike la competitiile paralimpice de la Londra. Filmul va fi unul din elementele inedite din cadrul programului scolar “Saptamana altfel”.

 

”Anul acesta, cu ocazia aniversarii a 15 ani de activitate, suntem mai aproape ca oricand de clientii nostri, dar nu numai de ei. In cadrul evenimentelor aniversare care vor avea loc la showroom-urile Proleasing Motors, toti cei care ne vor trece pragul vor afla povestea noastra, cu provocarile si reusitele pe care le-am intampinat pe parcursul acestor 15 ani. Iar, pentru ca privim cu entuziasm spre viitor, am hotarat sa aducem la noi o expozitie de tehnologie unica in plan local, care ne dorim sa transmita, simbolic, viziunea noastra pe termen lung. Va asteptam in numar cat mai mare, in perioada 15-19 aprilie in showroom-uri pentru a descoperi toate surprizele pe care le-am pregatit si pentru a vizita expozitiile”, declara Lucian Alexe, Director General Proleasing Motors.

 

Istoria Proleasing a inceput in februarie 2001, odata cu infiintarea companiei independente de leasing Pro Leasing SA. Din decembrie 2001, a inceput activitatea de vanzari pentru brandul FORD. In august 2005, Proleasing Motors SRL s-a desprins din Pro Leasing SA, preluand activitatea pentru FORD. Din martie 2013, Proleasing Motors a devenit dealer autorizat pentru marcile BMW si MINI.

 

In cadrul companiei Proleasing Motors isi desfasoara activitatea 121 de angajati, localizati la sediile din Ploiesti, Buzau si Targoviste. Cei mai multi angajati se gasesc la sediul central din Ploiesti, unde functioneaza trei centre integrate de vanzari si service, FORD, BMW si MINI, cat si divizia centrala pentru vanzari autorulate.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close