fbpx
Search

Componente BMW M Performance BMW X5 M si BMW X6 M

Bucuresti. Puterea M caracteristica, dinamica remarcabila si accentuarea designului sportiv sunt calitati caracteristice pentru cele doua modele BMW X mari de la BMW M GmbH. Pentru a fi si mai stralucitoare in lumina reflectoarelor, gama de accesorii BMW originale pentru BMW X5 M si BMW X6 M ofera o serie de componente BMW M Performance speciale, concepute sa permita o personalizare a designului interior si exterior al celor doua automobile.

Componente BMW M Performance atractive pentru exterior
Printre dotarile incluse in gama cu scopul de a accentua aparitia sportiva a modelelor BMW X5 M si X6 M se numara ornamentele exclusive pentru grila radiatorului si cea laterala, cu lamele si rama de culoare neagra, in designul distinctiv BMW M Performance. Grila cromata din echiparea standard pot fi inlocuite cu usurinta cu componentele BMW M Performance corespunzatoare. Clientii isi pot comanda automobilele cu capace din carbon, realizate manual, pentru oglinzile retrovizoare. Benzile decorative, in culori caracteristice M, ofera o conexiune directa si evidenta cu traditia marcii in motorsport si semnaleaza clar caracterul sportiv al automobilelor.

Accesoriile exclusiviste aduc o doza suplimentara de sportivitate in interior
Dezvoltate special, accesoriile BMW M Performance amplifica imaginea sportiva a interioara a modelelor BMW X5 M si X6. Sunt disponibile componente sofisticate din carbon, precum benzile decorative BMW M Performance din carbon pentru insertia de bord si decoratiunile din carbon cu logo BMW M pentru levierul selectorului de la cutia de viteze M Steptronic cu opt trepte. Cockpitul imprumuta accente sportive si exclusiviste si datorita echiparii consolei centrale cu o combinatie de inalta calitate – Alcantara si carbon pictat – in jurul levierului selectorului. Placutele LED pentru pragurile usilor, din otel inoxidabil mat, cu inscriptia M Performance iluminata atrag atentia la deschiderea usilor fata. Alimentarea cu baterii face ca ele sa fie usor de montat, fara a fi necesare cabluri suplimentare.

Un alt punct de atractie al gamei de accesorii pentru interiorul BMW X5 M si X6 M este volanul BMW M Performance, imbracat in Alcantara, cu decoratiuni atractive din carbon. Acesta ofera o aderenta crescuta chiar si in conditii extreme de condus si ramane la fel de placut la atingere indiferent de temperaturi. Marcajul central al volanului, de culoare albastra, confera un sentiment autentic de motorsport, senzatie subliniata si pedalele BMW M Performance – din otel inoxidabil -, care completeaza vizuala si functionala alte componente BMW M Performance.

Usor de intretinut, covorasele BMW M Performance pentru podea dispun si ele de inscriptia M Performance atragatoare si se potrivesc perfect in spatiul pentru picioare. Capacul BMW M Performance pentru cheie, cu o combinatie sofisticata de Alcantara si carbon, accentele fine in nuanta M Light Blue si surubul hexagonal de culoare albastra amintesc permanent de performantele sportive ale modelelor BMW X5 M si BMW X6 M, oriunde te-ai afla.

Accesoriile BMW originale sporesc valoarea automobilului. In contrast cu produsele de la terti
Accesoriile originale BMW M Performance sunt proiectate de producator, integrate perfect pentru fiecare model in parte si adaptate pentru a indeplini toate normele de siguranta. Mai mult, garantia masinii nu este afectata. Clientii au libertatea de a opta pentru orice element din gama de accesorii care va fi instalat in service.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close