fbpx
Search

Porsche Heritage Truck

Muzeul Porsche din Stuttgart aduce la București, în premieră și pentru o perioadă limitată, o expoziție inedită cu ocazia aniversării celor 75 de ani de existență a companiei.

Ce găsesc la Porsche Heritage Truck

Te așteaptă o serie de povești și suveniruri din istoria mărcii, de la piese unicat din zona de motorsport, la lucrări de artă fantastice. Poți descoperi motorul legendar TAG V6 turbo care făcea furori pe monoposturile McLaren din anii ’80 sau documente de arhivă precum primul permis de conducere al tânărului Ferry Porsche, obținut la 16 ani. Ai chiar posibilitatea de a simți cu mâinile tale volanul modelului Porsche 919 Hybrid, câștigător Le Mans în 2017. Dacă ești mai degrabă pasionat de modelele contemporane, poți admira în afara expoziției aproape toată gama curentă a producătorului din Stuttgart.

Cât costă intrarea și cum ajung acolo?

Expoziția Porsche Heritage Truck poate fi vizitată în Piața Constituției din București, exclusiv în perioada 30 aprilie – 05 mai 2023, între orele 11:00 – 20:00. Intrarea este gratuită. Poți ajunge ușor de la stațiile de metrou Unirii sau Izvor. Dacă preferi să conduci până aici, trebuie doar să introduci pe Waze “Piața Constituției” și să parchezi pe primul loc liber. Vei repera ușor steagurile și camionul Porsche.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close