fbpx
Search

BMW Group prezinta primul card de credit – cheie de masina

Bucuresti. BMW Group si BMW Bank, impreuna cu MasterCard si Deutschen Kreditbank AG, prezinta o noua oferta de card de credit care sustine oferta de servicii DriveNow. Deja anuntate la Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas, in ianuarie 2015, BMW Group urmeaza sa introduca aceasta noua solutie din luna iulie a acestui an.

Noua carte de credit este oferita in acest moment exclusiv in Germania prin Deutschen Kreditbank AG cu incepere de la 1 iulie. Folosind o tehnologie Near Field Communication (NFC), aceasta poate fi folosita pentru a deschide si activa orice masina din reteaua internationala de car sharing DriveNow. Astfel, clinetul are acces imediat, rapid si fara a avea nevoie de alt mijloc de identificare la automobilele din aceasta retea. Costul de utilizare al serviciului, calculat intr-o taxa pe minut, este ulterior facturat automat si dedus de pe contul cardului de credit.

Mai mult, optiunea „BMW Credit Card Classic“ sau „MINI Credit Card Classic”, prin care este oferit cardul, include si taxa de inscriere in serviciul DriveNow, ceea ce faciliteaza si mai mult accesul la acest serviciu.

In luna martie a acestui an, dr. Norbert Reithofer, in calitate de Director al Consiliului de Administratie BMW AG, anunta planuri de extindere a serviciului de car sharing DriveNow cu zece orase in America de Nord si pana la 15 in Europa. In acest moment, modele MINI, BMW si BMW i3 sunt oferite in cadrul programului in San Francisco, Londra, München, Berlin, Düsseldorf, Köln, Hamburg si Viena. Serviciul, care a fost lansat in iunie 2011, include o flota de cateva mii de masini in cele opt orase unde este activ si a depasit 400.000 de abonati la inceputul acestui an.

Mai mult, odata cu prezentarea primelor informatii despre noul MINI Clubman, marca britanica a anuntat ca intentioneaza sa ofere optional, oricarui client al unui model nou al marcii, posibilitatea de a-si echipa automobilul cu sistemul hardware pentru DriveNow. Proiectul este prevazut sa inceapa in 2016 si sa fie initial oferit in SUA. MINI devine astfel prima marca de automobile din lume care va da posibilitatea clientilor sai sa integreze propriile automobile intr-un program complex de car sharing.

[stextbox id=”info”]Text preluat de pe pagina de presa a BMW Group.[/stextbox]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close