fbpx
Search

Fiat Chrysler Automotive si Star Wars

Stim toti ca automobilele clasice cu 4 roti nu sunt chiar personaje principale in universul Star Wars… Sigur, exista mai multe tipuri de vehicule zburatoare, care mai de care mai rapide, dar atingerea solului este o placere rezervata vietuitoarelor. Dorind sa schimbe aceasta perceptie, grupul Fiat Chrysler Automobiles a incheiat un parteneriat cu Disney si Lucasfilm, care sa le permita sa promoveze noul film “Star Wars: Trezirea Fortei” printr-o serie de reclame scurte unde se afla in prim plan modele de la Dodge, Jeep, Ram, Chrysler sau Fiat.

 

Primul clip il prezinta pe Darth Vader, sau mai bine zis Darth Viper ACR, in timpul unei plimbari spre sala de cinema in care ruleaza filmul mai sus mentionat. In spatele sau marsaluiesc incolonati Stormtrooperi (Charger, Challenger, Dart, etc) pregatiti sa atace orice rebel s-ar incumeta sa le iasa in cale!

Posesorii de Jeep au avut intotdeauna la dispozitie un vehicul dinamic, pregatit sa infrunte necunoscutul, chiar daca pana acum nu s-au intalnit in trafic cu X-Wing Fightere, Star Destroyere sau Tie Fightere. Micul Jeep Renegade i-a purtat pe protagonistii celui de-al doilea spot intr-o zona de unde sa poata admira lupta intergalactica dintre bine si rau, fara sa fie in pericol.

O mare parte din actiunea noului film Star Wars se petrece pe planeta Jakku. Sute de vietati verifica zilnic epavele ingropate de nisip, sperand sa gaseasca piese de schimb pe care sa le poata preschimba in masa zilnica. Sunt sigur ca munca lor de recuperare ar fi mult mai simpla daca ar incarca piesele intr-o camioneta Ram!

 

Nu multe lucruri lasa o impresie la fel de puternica precum vizionarea unui film Star Wars, ne spune al patrulea filmulet. Prima dragoste, venirea pe lume a unui copil si insuflarea pasiunii pentru filmele Science Fiction catre o noua generatie ar putea fi unele dintre momentele speciale, atata timp cat ai alaturi un Chrysler.

 

In cele din urma, Fiat aduce in discutie insasi lupta dintre bine si rau. Nu ai cum sa dai gres la volanul unui Fiat 500, chit ca nu esti hotarat inca daca sa te lasi sedus de partea intunecata sau sa ramai atras de fortele binelui…

Star Wars: Trezirea Fortei va putea fi vizionat in cinematografele din Romania incepand de vineri, 18 noiembrie 2015.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close