fbpx
Search

11 pentru Super Bowl 50 – vol. 2

Super Bowl, cel mai important eveniment din istoria publicitatii… pardon, a fotbalului american, si-a serbat a 50-a editie pe 7 februarie. V-as fi spus mai multe despre sport, dar sunt la fel de pasionat de fenomen ca restul europenilor. Adica foarte putin, spre deloc. Mult mai interesante sunt reclamele din pauze si exista un motiv foarte bun: anul acesta, CBS -canalul care a transmis meciul – a cerut 5 milioane $ pentru fiecare 30 de secunde de publicitate. In primul articol, v-am prezentat 5 spoturi si am ramas datori cu urmatoarele 6. Fara mai multe discutii, va invitam sa le urmariti in continuare!

 

6. Buick – The Big Game Meets the Big Day

https://youtu.be/cYyWq_Vads8

Produsul: Buick Cascada

Sloganul: Experience the new Buick

Morala: O nunta nu e completa fara o masina superba care sa ii conduca pe tinerii insuratei spre luna de miere. Cateva vedete se mira ca Opelul Astra Cascada decapotabil din fata lor este un Buick si din asta trebuie sa intelegem ca automobilul este o prezenta impresionanta… Sincer, mi se pare cam superficial conceputa reclama!

 

7. Honda – A New Truck to Love

https://youtu.be/kTaCT8ZmdJA

Produsul: Honda Ridgeline

Sloganul: A new truck to love!

Morala: Simteai ca ii lipseste ceva camionetei tale? Oare boxele din bena? Da, toate materialele de constructie vor fi acum mai putin plictisite si deprimate, dar doar daca iti cumperi noul Honda Ridgeline! Cu putin noroc, vei lansa o orchestra completa in mai putin de cateva saptamani.

 

8. MINI – #DefyLabels

https://youtu.be/Y9XqYAzbmTI

Produsul: Gama completa MINI

Sloganul: Defy labels

Morala: Marca MINI a primit multe etichete pe parcursul anilor si tocmai din acest motiv doreste sa porneasca o lupta impotriva stereotipurilor. Vedete precum Serena Williams, Tony Hawk si Harvey Keitel initiaza un dialog despre definirea propriei personalitati si asta este foarte cool!

 

9. Jeep – Portraits

Produsul: Gama completa Jeep

Sloganul: We don’t make Jeep, you do.

Morala: Cel mai fain sentiment este cand iti dai seama ca ti-ai incrucisat drumul cu legende precum Steve McQueen sau Marilyn Monroe, prin pasiunea pentru un brand. Totul devine si mai emotionant cand cei de la Jeep isi asuma rolul de custode al marcii, in timp ce tu esti pus pe scena principala, in pozitia celui care duce povestea mai departe. Clipul a castigat premul Super Clio pentru cea mai buna reclama din timpul Super Bowl si nu ma mira!

 

10. Kia – Walken Closet

https://youtu.be/9r0FrXXKeiA

Produsul: Kia Optima

Sloganul: Walken Closet

Morala: Coreeni de la Kia aduc putina intelepciune orientala prin intermediul lui Christopher Walken. Metafora sosetelor bej, folosita cu iscusinta, teleporteaza privitorul intr-un univers al introspectiei, unde cei fara personalitate sunt inghititi de petele de culoare. Profund, Kia… profund!

 

11. Jeep – 4x4ever

Produsul: Gama completa Jeep

Sloganul: 4x4ever

Morala: Din nou, Jeep muta reflectoarele de pe propriile produse, pentru a demonstra subtil ca de fapt acestea sunt singurele masini care iti pot completa stilul de viata. De trei sferturi de secol, libertatea de deplasare este legata strans de valorile brandului si orice Jeep iti promite noi aventuri funky si colorate!

 

[socialpoll id=”2330916″]

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close