fbpx
Search

Țiriac Collection

Ți-am propus locuri faine de vizitat în Italia sau Germania, dar dacă nu vrei să te duci prea departe de casă, ce opțiuni ai? Din păcate, România nu oferă multe ocazii de vizită pentru pasionații de mașini. Dacă stau să ma gândesc, singură expoziție auto deschisă permanent este chiar Țiriac Collection.

Ce găsesc la Țiriac Collection?

Vizitatorii au acces la o parte din colecția de automobile și motociclete a lui Ion Țiriac. De la Alfa Romeo până la Wyllis CJ, găsești aici mașini de la aproape fiecare producător. O mențiune specială merită bătrânul Hurtu 3 1/2 Quadricycle, produs în 1899, dar la fel de strălucitor ca în prima zi. Dacă ești fan Rolls-Royce, galeria este unul din puținele locuri în care poți admira toate generațiile Phantom sub același acoperiș. Din când în când, exponatele părăsesc structura principală și participă la evenimente speciale (de ex: Salonul Auto București) sau chiar la expoziții în aer liber, cu acces gratuit, în spațiul de lângă galerie.

Cât costă intrarea?

Pentru acces în muzeu vei plăti 20 RON pentru un bilet de adult. Elevii sau studenții plătesc doar 5 RON. Galeria Țiriac Collection este deschisă de vineri până duminică, de la 10.00 la 19:00. Înainte să îți programezi călătoria, verifică programul actualizat pe site-ul oficial.

Cum ajung acolo?

Dacă ești cu mașina, poți ajunge foarte ușor introducând destinația in Waze. Altfel, poți folosi transportul public. Trenul către Aeroportul Otopeni te va lăsa aproape, trebuie doar să cobori la stația Patinoar PO. Dacă preferi autobuzul, poți merge cu 443/444/448 până la stația Filan.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close