fbpx
Search

Tesla si Renault anunta un parteneriat de lunga durata

Tesla Logan Electric

Elon Musk, CEO Tesla Inc., poate fi numit in multe feluri, rebel, vizionar, playboy, dar cu siguranta nu poate fi numit fraier. Venind in Romania pentru a participa la triatlonul “Extrem Maidanez 500”, miliardarul a facut greseala de a comanda un Uber X, nu unul premium. Imediat a fost preluat de un Logan productie 2016, propulsat de motorul 0.9 Tce-GPL.

In loc sa fie dezgustat, antreprenorul sud-african-canadian-american a observat o ocazie de afaceri, contempland automobilul pe tot parcursul cursei de 3h, de la aeroport pana in centrul orasului Bucuresti. Imediat dupa, Elon si-a pus echipele de ingineri si contabili la lucru, pentru a descoperi formula perfecta cu care sa cucereasca si piata est-europeana. Printr-un tweet oficial, Elon a lansat urmatoarele cuvinte misterioase: “Logan. Ca Lotus pentru Roadster. Dar ieftin.”

Astazi, la mai putin de 2 luni distanta, primul prototip Tesla Logan a fost dezvaluit presei.

Elon a declarat in exclusivitate pentru noi urmatoarele: “Stiti si voi ca Model S si Model 3 au fost criticate pentru finisajele proaste. Noi nu stim sa ne ocupam de asta, dar am auzit ca cei de la BMW se descurca destul de bine. Era normal ca pentru expansiune globala sa ne alaturam unui brand care ne impartaseste viziunea si respecta cei 3 cm gol intre capota si aripa!”

Stefanel Miserupescu, CEO al Dacia si Grup Renault Romania, adauga: “Suntem convinsi ca parteneriatul cu brandul Tesla va rupe orice tipar de vanzari, modelul Logan fiind extrem de bine cunoscut pentru proprietatile sale aerodinamice, flexibilitatea platformei – suporta motorizari intre 90 si 110 cai putere, plus finisajele care deja erau aproape de standardele Tesla!”

Pentru a pastra un element de familiaritate, noul Tesla Logan va pastra numele pachetelor de echipari: Ambiance (pedale Shimano si motor electric Bafang de 250W 36v), Laureate (adauga frana pe disc Shimano pe roata fata, lumini led in interior) si Prestige (dinam si priza USB pentru incarcat telefon, far 12V). Modelul poate fi comandat in Romania incepand de astazi, pentru 2.500 ā‚¬ (tichet EcoRablaPlus inclus).

2 comments

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut Ā© subTURAT 2021.
Close