fbpx
Search

SUBTURAT la final de 2023

A fost un an intens, plin de activități și peripeții și au mai rămas doar câteva minute din el. Nu ne lăsăm, petrecerea continuă, dar profit de un moment de pauză ca să vin cu o retrospectivă a conținutului și a evenimentelor pe care le-am organizat sau la care am participat în 2023.

Articolele

Dacă 2022 a fost anul SUV-urilor, acum am avut noroc de experiențe variate. Anul a început cu un scurt test al noului BMW i7, urmat de ocazia unică de a fi pasager într-o Alpina C2. Toamna a venit cu Alfa Romeo 156 și Citroën C5 Aircross.

Secțiunea “Roadtrips“, inaugurată la finalul anului 2021, a primit noi propuneri pentru pasionații de istorie automobilistică, de data asta chiar la noi în țară: Țiriac Collection (expoziție permanentă) și Porsche Heritage Truck (expoziție temporară).

Comunitatea online

Comunitatea online subTURAT a strâns mai mulți cititori pe site (90.281) în 2023, dar aceștia au petrecut mai mult timp printre articole (288.908 vizualizări). Au apărut 22 povești noi. Fanii de pe Facebook au interacționat cu 168 postări, cumulând 3.348 likes și 205 comentarii din 351.343 vizualizări. Pe Instagram, cele 182 postări au strâns 22.179 likes și 852 comentarii, din 286.251 vizualizări.

Evenimentele

Am reușit să organizăm 3 evenimente în 2023, începând cu un mic Meet & Greet la Concursul de Eleganță de la Sinaia, unde ne-am întâlnit cu 45 de fani ai comunității. În iulie, a urmat un nou trackday subTURAT pe MotorPark, cu aproape 80 de participanți veniți din toate colțurile țării. A fost tare fain, poți vedea cum ne-am distrat în after-movie. Piesa de rezistență, evenimentul aniversar Summer Meet, a urmat în august. Cu sprijinul Mega Mall am reușit să expunem 12 mașini modificate în interiorul centrului comercial, apoi 115 mașini pe parcarea supraterană. Găsești clipul complet al evenimentului aici. Pe lângă probele standard, am avut momente speciale cu ajutorul partenerilor: BMW România, Romania Driving Experience și Gabriel Nica, invitat special. În octombrie am fost onorați să fim alături de Silviu și Romania Driving Experience la lansarea Driving Hero, cu 4 mașini din gașca subTURAT.

Ca în fiecare an, vreau să mulțumesc tuturor membrilor comunității, atât celor care ne urmăresc online cât și celor care au participat la evenimente purtând cu mândrie plăcuțele subTURAT. Indiferent dacă este primul articol pe care îl citești sau dacă ești aici încă de la început, îți urez la mulți ani și sper că noul an să îți aducă piese de tuning unice sau mașini unicorn în garaj! Urmează o mică vacanță, dar gașca subTURAT revine în 2024 cu forțe proaspete și surprize! Până atunci, dacă crezi că lipsește un anume conținut de pe site sau de pe conturile de Facebook/Instagram, spune-mi ce ai vrea să vezi în plus folosind comentariile de mai jos.


Oamenii care au scris/fotografiat/organizat/participat la evenimente ca parte a echipei subTURAT, de la stânga la dreapta: Filip, Alex, Rares, Horia, Radu, Cezar si Felix.

Write a response

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Continut © subTURAT 2021.
Close